dilluns, 21 de gener del 2008

Carles AYATS


Carles Ayats i Aljarilla (Figueres, 1965). Casat i amb un fill.


Diplomat en Magisteri per la Universitat de Girona, Periodista amb Postgrau de Periodisme Local i Comarcal per la Universitat Autònoma de Barcelona.


És director editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, des de 1996. S'incorporà a Editorial l'Empordà, SLU el mes de juny de 1991 com a Cap de Redacció. El 1995 és nomenat gerent de la publicació. Aquell any va posar en marxa la primera edició digital d'un mitjà gironí a Internet i una de les pioneres a tot l'Estat. EMPORDÀ s’incorpora a Editorial Prensa Ibérica el 15 de febrer de 2005.


Va començar la seva trajectòria com a col·laborador de Ràdio Popular de Figueres quan només tenia 15 anys. L'any 1983 es va incorporar a Ràdio Ser Empordà (Cadena SER) de la mà de Jordi Costa i Riera, primer Director General del Projecte de les Emissores de La Generalitat de Catalunya. De 1988 a 1991 va ser Coordinador de l'emissora, la primera en emetre en català la
ràdiofòrmula Els 40 Principals. També ha col·laborat a Ràdio Olot, Ràdio Sabadell i Ràdio Costa Brava.


Ha estat assessor de comunicació d'institucions, entitats i empreses privades. Actualment és vicepresident de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) en representació de diaris i setmanaris.